Zárszerelés? Zárnyitás? Zárjavítás? Megoldjuk!

Biztonsági ajtó

Nem tud bemenni a lakásába? Elromlott a zár? Beletört a kulcs? 
Betörtek a távollétükben? Zárnyitás, zárszerelés, zárjavítás, zárcsere éjjel-nappal.

 

06 30 596 36 80  06 70 242 48 41
vagy 06 1 285 12 96

 

Biztonsági ajtó tekintetében manapság igen nagy a kínálat, ami persze nem jelenti azt, hogy minden típus megfelelő biztonságot nyújt majd a tulajdonos számára.

Biztonsági ajtó beszerelésMindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy bármilyen áruról is legyen szó, elképesztő minőségi különbségek vannak, ami sokszor laikusok számára nem látható, hiszen ez teljesen független az esztétikai minőségtől.

Egy biztonsági ajtó nem kis befektetés egy átlagos család számára, ezért érdemes alaposan körülnézni, illetve zárszerelő szakember segítségét kérni a választás előtt, hogy valóban azt a terméket kapjuk, illetve azt a biztonsági színvonalat, amit egy biztonsági ajtó tekintetében elvárhatunk.

Egy biztonsági ajtó minőségét meghatározza az alapanyag, amiből készül, a gyártási technológia, valamint legalább olyan fontos, hogy megfelelő módon legyen beépítve.

Egy biztonsági ajtó akármilyen jó minőségű, ha nem megfelelő módon van beépítve, akkor sajnos nem nyújt több védelmet, mintha egy normál beltéri ajtó lenne a bejárati ajtó helyén.

Nagyon sok felhasználó úgy gondolja, hogy egy biztonsági ajtó beépítése nem olyan nagy feladat, és saját maga áll neki beépíteni, ami nem csak azért rossz döntés, mert a biztonsági fokozat erősen lecsökken, hanem azért is, mert a biztonsági ajtó forgalmazók nagy része csak úgy vállal garanciát a termékre, ha az szakember által kerül beépítésre, és ez végiggondolva elég logikus tényező.

 

Biztonsági ajtó választásának legnagyobb buktatója

Biztonsági ajtó választásakor a felhasználókat elkápráztatja a roppant nagy választék, akár stílus, akár szín tekintetében. Ebből adódóan sok esetben az esztétika határozza meg a választást, aminek igen kevés köze van a biztonsági színvonalhoz.

A rossz választás elkerülése végett érdemes szakember segítségét kérni, legalább márka vagy forgalmazó tekintetében, és ha ez már megvan, akkor a választás legsúlyosabb része megoldódott, hiszen utána még mindig lehet színek és formák között válogatni ízlés szerint, hogy az passzoljon a beltéri és kültéri színekhez egyaránt.

Ehhez tartozik még egy információ, mely szinte ugyanaz, mint az előző, csak kissé más nézőpontból. Amikor forgalmazónál járunk, illetve bemutató teremben, olyan helyen érdemes vásárolni, ahol nem csupán kereskedőket találunk, hanem szakembereket, akik segítenek szakmai szempontból is a megfelelő biztonsági ajtó kiválasztásában.

SZOLGÁLTATÁSAINK

AKTUALITÁSOK

FRISS BEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk