Zárszerelés? Zárnyitás? Zárjavítás? Megoldjuk!

Zárszervíz

Nem tud bemenni a lakásába? Elromlott a zár? Beletört a kulcs? 
Betörtek a távollétükben? Zárnyitás, zárszerelés, zárjavítás, zárcsere éjjel-nappal.

 

06 30 596 36 80  06 70 242 48 41
vagy 06 1 285 12 96

 

A zárszerviz minden zárakkal kapcsolatos szolgáltatást magában foglal, legyen az akár zárcsere, zárjavítás, zárszerelés, illetve zárnyitás, továbbá minden olyan szolgáltatás, ami a zárak hatékonyságát növeli.

A szerviz szó csupán a magyar nyelvben honosodott meg olyan formán, hogy az ember elsősorban a javításra asszociál. Ez azonban egy téves elképzelés, hiszen egy bizonyos témakörben, jelen esetben a zárszerelés területén, minden szolgáltatást magában foglal a zárszerviz.

Természetesen, a zárjavítás is részét képezi a zárszerviz szolgáltatásnak, csupán azt érdemes tudni, hogy nem kizárólagosan a zárjavítás tartozik ide.

A zárszerviz leggyakoribb szegmense a zárnyitás, illetve ajtónyitás, mivel manapság az emberek nagy része egészen addig halogatja a zárszerviz igénybe vételét, míg már nyithatatlanná válik otthonának bejárati ajtaja, ez sajnos gyakrabban előfordul, mint azt gondolnánk.

Bár az ilyen eseteket szinte mindig megelőzik különböző jelenségek, például a kulcs akadása, valamint az a tényező, hogy egyre nehezebb az adott zárat bezárni, illetve kinyitni, mégis a felhasználók nagy része addig vár a zárszerviz igénybe vételével, míg sürgőssé nem válik.

 

Igényes zárszerviz fontossága

A zárszerviz nem csupán azokat a szolgáltatásokat foglalja magában, melyekre akkor van szükség, ha egy zár elromlott. Az ideális helyzet az lenne, ha a zárak és a teljes biztonsági rendszer időről időre felülvizsgálatnak lenne alávetve, valamint ha ez szükséges, akkor korszerűsítve lenne.

zárszervízEz persze manapság nem túl gyakori, holott mindannyian tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy anyagi javaink jelentős részét tartjuk otthonunkban, melyeket kizárólag a lakás biztonsági rendszere oltalmaz meg az illetéktelen behatolóktól.

Muszáj szembenéznünk azzal a ténnyel, hogy a technológiai fejlődésnek köszönhetően a betörési módszerek is fejlődnek, és ha tartani akarjuk a lépést otthonunk biztonsági fokozatával, akkor azt időnként meg kell újítani.

Azok az emberek, akik valóban felelősségteljesek otthonuk szempontjából, azok időnként felülvizsgáltatják a zárakat egy zárszerviz keretein belül, hiszen csak akkor világos bárki számára, hogy mennyire védett az otthona valójában, ha egy zárszerviz szakember erről felvilágosítja.

Használja ki Ön is a zárszerviz előnyeit, és ne csak akkor gondoljon erre a lehetőségre, amikor már problémák adódnak, előzze meg a bajt és hívja szakembereinket.

SZOLGÁLTATÁSAINK

AKTUALITÁSOK

FRISS BEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk