Hevederzárak javítása, cseréje

hevederzár

Hevederzárak javítása, cseréje

Hevederzár szerelés, hevederzár javítás, csere, gyors határidővel megbízható munkavégzéssel Budapesten és vonzáskörzetében egy év garanciával.

zárszerelés egy speciális területe a hevederzár, annak javítása, illetve cseréje, mely már évek óta az egyik legnépszerűbb védelmi eszközök közé tartozik a lakosság körében.

Nem véletlen, hogy a hevederzár ennyire népszerű lett, hiszen bizonyos esetek kivételével valóban nagyon jó védelmi eszközt biztosít. Vannak azonban olyan esetek, amikor a védelem csupán látszólagos, és a hevederzár nem nyújt semmilyen plusz védelmet, nem teszi az ajtót áthatolhatatlanná.


Milyen esetekben felesleges a hevederzár?

Ez a felsorolás nem arról szól, hogy a hevederzár ne lenne szükséges eszköz, csupán azokat az eseteket mutatja be, amikor az nem nyújt megfelelő védelmet.

  1. Amikor a bejárati ajtó olyan mértékben elhasználódott, vagy már eredetileg is egy beltéri ajtó helyettesítette a bejárati ajtót, akkor szinte teljesen felesleges a hevederzár szerelés, hiszen felette és alatta az ajtó könnyedén átszakítható. Ebben az esetben egy normál bejárati ajtó beépítésére van szükség mielőtt bármilyen egyéb zárszerelés lenne esedékes.
  2. Gyakori eset, hogy a felhasználók olyan házalóktól vásárolnak hevederzárat, akik rossz minőségű terméket árulnak. Ezek a zárak nem biztosítanak védelmet, hamar elromlanak, nincs rájuk garancia, tehát amikor azt gondolja bárki, hogy ezzel takarékoskodik, akkor valójában teljesen felesleges kiadásokba bocsátkozik.
  3. Abban az esetben is felesleges kiadást jelent a hevederzár, ha azt nem megfelelő szakember építi be, hiszen egy házi zárszerelés révén elveszítheti minden pozitív tulajdonságát, ami a védelemre vonatkozik. Kizárólag szakember által felszerelt hevederzár nyújtja azt a minőséget, amire az adott hevederzár gyártva van.
  4. Természetesen, akkor is felesleges hevederzár szerelés, ha jó minőségű biztonsági ajtó kerül beépítésre, mely megfelel azoknak a minőségi követelményeknek, miáltal jóval stabilabb, mint bármilyen színvonalas hevederzár.

A fenti felsorolás egyben útmutatás is arra vonatkozólag, hogy milyen feltételeket biztosítson az, aki hevederzár védelmét szeretné élvezni. Bármilyen egyéb kérdésével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére, és adott esetben a zárakat is segítünk kiválasztani a környezet és az Ön igényei szerint.


06 30 596 36 80  06 70 242 48 41
vagy 06 1 285 12 96

SZOLGÁLTATÁSAINK

AKTUALITÁSOK

FRISS BEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk