Zárszerelés? Zárnyitás? Zárjavítás? Megoldjuk!

Zárszerelő

Nem tud bemenni a lakásába? Elromlott a zár? Beletört a kulcs? 
Betörtek a távollétükben? Zárnyitás, zárszerelés, zárjavítás, zárcsere éjjel-nappal.

 

06 30 596 36 80  06 70 242 48 41
vagy 06 1 285 12 96

 

Zárszerelés vált szükségessé otthonában? Esetleg a bejárati ajtó nyithatatlanná vagy zárhatatlanná vált? Zárszerelő szakembereink éjjel-nappal várják hívását, hogy a lehető leggyorsabban szakszerű segítséget nyújtsanak zárszerelő tapasztalatuk révén.

Akár sürgős segítségre van szüksége, akár csak egy felülvizsgálatra zárak tekintetében, zárszerelő szakembereink segítségére mindig számíthat. Egy óra leforgása alatt a helyszínen vagyunk, még abban az esetben is, ha nem sürgős zárszerelés okozza a fennakadást.

Zárszerelő szakembereink a helyszín és az igények ismeretében szívesen adnak tanácsot olyan kérdésekben, hogy milyen intézkedésekre lenne szükség a nagyobb biztonság érdekében.

 

A szakszerű zárszerelés előnyei és a profi zárszerelő szükségessége

Amikor a zárszerelés folyamatát, valamint a biztonsági rendszer megtervezését zárszerelő szakember végzi, akkor gyakorlatilag, a körülményektől függően, behatolhatatlanná válik a felhasználó otthona.

zárszerelés1Mai társadalmunkban ez alapvető követelmény, hiszen a bűnözési hullám egyre növekszik, míg anyagi javaink becsületes úton való megszerzése egyre nagyobb nehézségekbe ütközik.

Pontosan ezért szükséges, hogy meglévő értéktárgyainkat még nagyobb biztonságban tudjuk, és ehhez nem kell más, mint egy megfelelően elvégzett zárszerelés, illetve mindez megtervezése, mely valójában zárszerelő szakember jártasságát kívánja meg.

A zárak beépítése bárki számára egyszerű feladatnak tűnhet, ám valójában ez mégsem egészen van így, hiszen egy zárszerelő sokkal nagyobb jártassággal és tapasztalattal rendelkezik, mint bármely más felhasználó, így a zárszerelő szakember pontosan tudja azokat az apró buktatókat, mely rést jelenthet a biztonsági rendszeren, és ami utat engedhet az illetéktelen behatolók számára.

A zárszerelés nem olyan egyszerű feladat, mint amilyen első ránézésre, és a legkisebb rossz, ami történhet, ha zárszerelő szakember nélkül történik a zárszerelés, hogy a zár nem lesz teljesen biztonságos.

Ezen kívül is még lehetnek buktatói a házilag elvégzett zárszerelés műveletének, például sérülhet az adott nyílászáró, ami gyakorlatilag sokkal nagyobb kárt okoz, mint amennyi megtakarítást a zárszerelő szakember nélkülözése jelent.

 

Ami a felhasználó számára láthatatlan

Egy zár beépítése során akár egy tized milliméteres különbség is óriási kockázatot jelenthet, melyet egy zárszerelő szakember lát, továbbá egy illetéktelen behatoló is lát, ám a felhasználó gyakorlatlan szeme ezt nem képes olyan alaposan megfigyelni.

Ilyen esetekben, amikor zárszerelő szakember segítsége nélkül, a zárszerelés házilag kerül kivitelezésre, jó, ha minden felhasználó tisztában van azzal, hogy igen nagy szerencse szükségeltetik a betörés elkerüléséhez. Sajnos, a legtöbb felhasználó ezzel nincs is tisztában, és sokkal nyugodtabb az otthona védelmével kapcsolatban, mint amekkora nyugalom valójában megalapozott.

SZOLGÁLTATÁSAINK

AKTUALITÁSOK

FRISS BEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk