Rólunk

Hosszú évek tapasztalata megtanított minket arra, hogy alakítsuk ki az ügyfél lakásának, nyaralójának, garázsának, egyszóval ingatlanjainak betörésvédelmét. Ezek mechanikus, elektronikus védelmét.

Szeretnénk előzetesen néhány tanácsot adni kedves leendő ügyfeleinknek:

  • Normál fa ajtó két darab zárral nagyon gyenge, könnyen befeszíthető. Minimum egy darab hevederzárral, jó minőségűvel, kell kiegészíteni.
  • Műanyag ajtó csak fúrás, finom nyitás, mag húzás védelemmel ellátott zárbetéttel lesz biztonságos, de ezekre sem árt hevederzárat felszerelni.
  • Nagyfokú védelmet csak a páncélajtó, lehetőleg gyári tud nyújtani. Nyugodtan elmehetünk nyaralni egy hónapra hazatérve nem igen érhet meglepetés bennünket. Már ami a lakásajtót illeti. Meglepetést csak a postaládában található számlák okozzák.

Ha Ön úgy érzi hogy hiányosságok vannak a bejárati ajtaján, hívjon minket bizalommal, megteszünk mindent annak érdekében, hogy pótoljuk a hiányosságokat és biztonságossá tegyük ingatlanait.

Vállaljuk különböző biztonsági zárak cseréjét, plusz zárak, zártestek felszerelését, ajtórácsok ablakrácsok készítését, és kulcs elvesztés esetén minden fajta, típusú zárak sérülés mentes nyitását.

Hívhat minket éjjel-nappal, vasárnap és ünnepnap. Ha sürgős, akkor akár szilveszter éjjel is rendelkezésére állunk. 

Köszönjük hogy honlapunkra látogatott.


 

Zárcsere azonnali kiszállással!

 

06 30 596 36 80  06 70 242 48 41
vagy 06 1 285 12 96

 

Zárcsere szolgáltatásunk már több éve áll a lakosság szolgálatában. 
Igyekszünk minden zárral, zárbetéttel kapcsolatos problémára gyors megoldást nyújtani, akár azonnali kiszálással is, a hét minden napján, hétvégén és ünnepnapokon is, Budapesten és vonzáskörzetében. 

Kérje szakembereink tanácsát!

Zárcsere non-stop.

SZOLGÁLTATÁSAINK

AKTUALITÁSOK

FRISS BEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk