Zárszerelés? Zárnyitás? Zárjavítás? Megoldjuk!

Lakatos munkák

Nem tud bemenni a lakásába? Elromlott a zár? Beletört a kulcs? 
Betörtek a távollétükben? Zárnyitás, zárszerelés, zárjavítás, zárcsere éjjel-nappal.

 

06 30 596 36 80  06 70 242 48 41
vagy 06 1 285 12 96

 

Amikor lakatos munka kerül szóba, és természetesen itt a zárszerelés területére gondolunk, akkor szinte mindenkinek a biztonsági rács az első gondolata, hiszen ezeket jó eséllyel szakértő lakatos készíti el.

A biztonsági rács egy nagyon jó módja a lakás teljes körű védelme kiépítésének, illetve annak egy része. Azonban biztonsági rács elkészíttetése és beépítése előtt érdemes tájékozódni, hogy a felkért lakatos szakember a zárszerelés területén is járatos legyen, főként, ha ajtó előtti biztonsági rácsról van szó, vagy folyosón elhelyezett biztonsági rács szükséges.

 

Mikor van szükség lakatos munkára?

Elsősorban biztonsági rács tekintetében beszélhetünk szükségességről, amikor a betörésvédelmet ez teszi teljessé.

lakatosmunkaAblakok tekintetében szinte elengedhetetlen a lakatos munka, ha földszinti lakásról, illetve családi ház alsó szintjéről van szó, mely könnyen megközelíthető.

Mivel a biztonsági rács a lakás belsejéből is tisztán látható, ezért érdemes olyan lakatos segítségét kérni, aki a tökéletes védelem mellett az esztétikára is nagy hangsúlyt fektet, hiszen nem mindegy, hogy milyen látvány tárul a szemünk elé minden alkalommal, amikor az ablakra tekintünk.

A szépen elvégzett lakatos munka határozza meg jórészt, hogy a felhasználó érzi magát bezárva, vagy az esetleges illetéktelen behatoló érzi magát kizárva. A színvonalas lakatos munka révén a lakás otthonossága semmit nem veszít esztétikájából egy biztonsági rács beépítése révén.

Soklakásos társasházak esetén jó ötlet a tulajdon védelme érdekében, ha egy bizonyos folyosó szakasz lakatos által lezárásra kerül, vagy ha ez nem lehetséges, akkor közvetlenül a bejárati ajtó előtt érdemes beépíteni a biztonsági rácsot.

Az ajtó előtti biztonsági rács beépítésére olyan lakatos szakember szükséges, aki zárszerelés területén is jártas, hiszen mit sem ér az erős rács, ha a zárszerkezet könnyen nyitható.

Egy ajtó előtt felszerelt biztonsági rács akár több zárral is rendelkezhet igény szerint, erre általában a zárszerelés munkálataira felkért szakember ad véleményt, illetve tanácsot, a környezeti tényezők és a felhasználó igénye szerint.

Lakatos munkákat erre kialakított és felszerelt műhelyben végezzük, hogy a helyszínen a legkisebb felfordulást okozzuk, így az Ön otthonában már csak a beépítési munkálatokat végezzük.

Amennyiben színvonalas, esztétikus és egyben biztos védelmet nyújtó lakatos munkára van szüksége, hívjon minket bizalommal, rövid idő alatt megoldjuk lakása biztonságát.

SZOLGÁLTATÁSAINK

AKTUALITÁSOK

FRISS BEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk