Zárcsere

Zárcsere 

Biztonságba szeretné tudni családját és ingóságait? Esetleg elavult, problémás zárjával kezdene valamit? Mi segítünk zárcserével kapcsolatos problémáinak megoldásában. Budapesten és vonzáskörzetében.

 

zászerelésA zárszerelés területén a zárnyitás és a zárcsere a leggyakoribb igény, mely sok esetben egy időben zajlik.

A zárcsere kérdését ma már szinte kötelező érvényűen szakemberre kell bízni, hiszen kizárólag ez nyújt megfelelő biztonságot. Ennek megvan a maga oka, mely sajnos az egyre nagyobb méreteket öltő bűnözési hullámban keresendő.

Mivel évről-évre egyre több a betöréses lopások száma, ebből arra következtethetünk, hogy az illetéktelen behatolók technológiája egyre fejlettebb. Ezt próbálja megelőzni a technológia kifinomultsága és egyre sürgetőlegesebb fejlesztése, mely a zárszerelés területét jellemzi.

Az előbbi példával nem a riogatás a cél, csupán arra szerettünk volna rámutatni, hogy milyen veszélyeket rejt magában a házilag elvégzett zárcsere, illetve bármilyen szakszerűtlen zárszerelés.

A zárcsere látszólag egyszerű feladat, és elvégzése után talán nem is látunk különbözőséget két zár között, ám a hozzáértő szemek részére valóságos csalit jelent egy nem szakszerűen felszerelt zár, illetve egy hanyag módon elvégzett zárcsere.

Zárcsere lehetőségére nem csak akkor kell gondolni, amikor valami sürgősen javítandó meghibásodással találkozunk. Aki igazán előrelátó, és igazán fontos számára a család biztonsága, valamint értékeinek védelme, időről-időre felülvizsgáltatja a zárak minőségét, valamint tájékozódik az újabb lehetőségek felől.

Zárszerelés területén jártas szakembereink szívesen adnak tanácsot egy helyszíni felmérés során, hogy milyen változtatásokat kell eszközölni zárcsere tekintetében, annak érdekében, hogy a biztonság még magasabb fokú legyen a lakásra, az értékekre és a lakókra nézve.

Sajnos, a mai közbiztonság megkívánja, hogy különös hangsúlyt fektessünk záraink minőségére, és ha szükséges akár pár évente zárcsere révén meg kell újítanunk az aktuális védelmi színvonalat.

Nem feltétlenül kell megtapasztalni, illetve átélni értéktárgyaink elvesztését ahhoz, hogy odafigyeljünk a zárszerelés fontosságára. Ne utólag próbáljuk helyrehozni az ebből adódó károkat, sokkal egyszerűbb még a baj megtörténte előtt zárcsere révén modernizálni zárainkat.

Amint új lakásba költöztünk, esetleg elutaztunk és rábíztuk valakire a lakásunkat, ne hagyjuk a régi zárakat a helyükön. Első dolgunk legyen, hogy lecseréljük a zárakat!
Ez még akkor sem indokolatlan, ha vadonatúj lakás első tulajdonosai vagyunk. 
Ha módunk van rá szerezzük be magunknak a zárakat, ugyanis így biztosak lehetünk benne, hogy nem jutott el senkihez egy extra kulcs vagy annak másolata. A legjobb megoldás, ha a lakásvásárlás után a Zárakat azonnal lecserélik!

Zárcsere non-stop.

     

zarcsere zarcsere zarcsere

 

Zárcsere azonnali kiszállással!

 

06 30 596 36 80  06 70 242 48 41
vagy 06 1 285 12 96

 

Zárcsere szolgáltatásunk már több éve áll a lakosság szolgálatában. 
Igyekszünk minden zárral, zárbetéttel kapcsolatos problémára gyors megoldást nyújtani, akár azonnali kiszálással is, a hét minden napján, hétvégén és ünnepnapokon is, Budapesten és vonzáskörzetében. 

Kérje szakembereink tanácsát!

Zárcsere non-stop.

SZOLGÁLTATÁSAINK

AKTUALITÁSOK

FRISS BEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk