Becsapódott az ajtó? Elveszett a kulcsa? Tönkrement a zár?

Becsapódott az ajtó? Elveszett a kulcsa? Tönkrement a zár?Panellakásban él és a becsapódó ajtó nem ismeretlen számára?

Esetleg elveszett a kulcsa?

Netalántán elöregedett és tönkrement a zár?

Ezek olyan hétköznapi esetek, melyek bárkivel előfordulhatnak. Ilyen esetekben az ember, hogy ne kelljen egész nap várni valamely családtagjára, kétségbeesetten próbál segíteni magán, és önerejében bízva szeretné megoldani a problémát. A gond az, hogy általában ezek a kísérletek nem járnak sikerrel, ráadásul még az ajtónkba is kárt teszünk, melynek javítási költsége többszöröse a biztonságos, hozzáértő szakember által elvégzett zárcseréhez képest. Ilyen esetekben van szükség a precíz, biztonságos sürgősségi ajtónyitásra.

Ha ismerősek Önnek a fent említett esetek, vagy váratlanul bármilyen okból kifolyólag olyan helyzetben kerül, hogy nem tud bejutni az ajtón, akkor hívjon minket 0-24, és mi segítünk megoldani problémáját Budapest területén, akár 1 órán belül!

Kollégáink 15 éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, valamint naprakész tudással, és a legmodernebb technikák alkalmazásával állnak az Ön rendelkezésre a nap 24 órájában, hogy segíteni tudjanak ezekben a kellemetlen és idegölő helyzetekben.

A mai modern zárak igen komoly szakmai felkészültséget igényelnek, ezért nem bízhatjuk holmi „ezermesterekre", inkompetens szerelőkre ajtónk kulcs nélküli, roncsolásmentes kinyitását. Azonban biztosítjuk Önt, hogy a mi embereink a legprecízebben, a leggyorsabban és a legjobb áron állnak az Ön rendelkezésére.

Profilunk szerint a zár típustól függetlenül tudunk segítséget nyújtani, legyen szó akár hagyományos zárbetétről vagy a legmodernebb biztonsági ajtóról. Az ajtó nyitása után a megfelelő új zárbetét beépítését, valamint szakmai tanácsadást is biztosítunk a helyszínen, hogy Ön a legnagyobb biztonságban érezze magát a jövőben.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Budapesten és vonzáskörzetében díjmentes kiszállással dolgozunk!

06 30 596 36 80  06 70 242 48 41
vagy 06 1 285 12 96

 

2016.11.18.« Vissza

SZOLGÁLTATÁSAINK

AKTUALITÁSOK

FRISS BEJEGYZÉSEK

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk